Erytrol – Erytyrol 1kg (zamiennik cukru)

12,00  z VAT

Składniki: Erytrol

Dystrybutor: Fundacja Braterska

Kraj pochodzenia: Chiny

Masa netto 1000g

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Brak w magazynie

Jesteś naszym niezawodnym partnerem! Dziękujemy za wsparcie Fundacji!

Dziękujemy za wybór naszych produktów! Twój zakup stanowi nieocenione wsparcie dla naszej Fundacji. To właśnie dzięki niemu możemy kontynuować nasze działania i dążyć do naszych celów. Jesteś niezastąpionym sponsorem naszej Fundacji – Twoje wsparcie ma kluczowe znaczenie dla naszych działań. Dziękujemy, że jako nasz klient stajesz się częścią naszej misji i pomagasz nam osiągać pozytywne zmiany!

Produkt pakowany jest szczelnie w opakowanie typu “doypack” ze struną. Opakowanie można wielokrotnie otwierać i zamykać co pozwala nam zachować dłuższą świeżość produktu, a samo opakowanie jest trwałe – istotne podczas transportu. Każdy produkt posiada etykietę informującą o dacie przydatności do spożycia, kraju pochodzenia oraz jego składnikach. Opakowania posiadają atest do kontaktu z żywnością.

Erytrol, Erytrytol 1kg

naturalny słodzik

Erytrol, jako naturalny słodzik, stanowi doskonałą alternatywę dla białego cukru. Charakteryzuje go delikatny smak i niską kaloryczność, co pozwala zmniejszyć ilość kalorii w przygotowywanych potrawach. Jest szczególnie polecany dla osób z cukrzycą. Można go używać zarówno do gotowania, jak i do pieczenia, a także do słodzenia napojów, takich jak kawa czy herbata.

Sposób użycia:

Erytrol jest skutecznym zamiennikiem cukru, idealnym do różnorodnych technik kulinarnych. Doskonale sprawdza się w roli słodzika, a jednocześnie pomaga ograniczyć kaloryczność potraw. Warto zaznaczyć, że erytrol nie jest tak intensywnie słodki jak tradycyjny cukier, osiągając około 75% jego słodyczy.

Dodatkowe informacje:

Erytrol od Fundacji Braterskiej:
Składniki: Erytrol
Dystrybutor: Fundacja Braterska
Kraj pochodzenia: Chiny
Masa netto: 1000g

Wartości odżywcze w 100 g produktu

Wartość energetyczna: 0 kJ /  0kcal
Tłuszcz: 0g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0g
Węglowodany: 99,5g
w tym cukry: 0g
Białko: 0g
Sól: 0g

Informacje dodatkowe

Waga 1 kg
Marka

Fundacja Braterska

EAN (GTIN)

5905562025766

Opakowanie

Zgrzewane opakowanie "Doypack" z zamknięciem strunowym

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.