Pieprz czarny ziarno 100g

5,79  z VAT

Pieprz czarny ziarnisty jest przyprawą uniwersalną po którą bardzo często sięgamy. Dodany do dań nadaje nuty pikanterii, poprawia smak.

Składniki: pieprz czarny ziarnisty

Dystrybutor: Fundacja Braterska

Kraj pochodzenia: Wietnam

Masa netto: 100g

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Brak w magazynie

Jesteś naszym niezawodnym partnerem! Dziękujemy za wsparcie Fundacji!

Dziękujemy za wybór naszych produktów! Twój zakup stanowi nieocenione wsparcie dla naszej Fundacji. To właśnie dzięki niemu możemy kontynuować nasze działania i dążyć do naszych celów. Jesteś niezastąpionym sponsorem naszej Fundacji – Twoje wsparcie ma kluczowe znaczenie dla naszych działań. Dziękujemy, że jako nasz klient stajesz się częścią naszej misji i pomagasz nam osiągać pozytywne zmiany!

Produkt pakowany jest szczelnie w opakowanie typu “doypack” ze struną. Opakowanie można wielokrotnie otwierać i zamykać co pozwala nam zachować dłuższą świeżość produktu, a samo opakowanie jest trwałe – istotne podczas transportu. Każdy produkt posiada etykietę informującą o dacie przydatności do spożycia, kraju pochodzenia oraz jego składnikach. Opakowania posiadają atest do kontaktu z żywnością.

Pieprz czarny ziarno

Sposób użycia:

Pieprz czarny ziarnisty możemy dodać do niemal wszystkich potraw. Świetnie sprawdzi się dodany do zup, dań mięsnych. Idealnie komponuje się z wieprzowiną, baraniną, jagnięciną i wołowiną.

Dodatkowe informacje:
Pieprz czarny ziarnisty od Fundacji Braterskiej
Składniki: pieprz czarny ziarnisty
Dystrybutor: Fundacja Braterska
Kraj pochodzenia: Wietnam
Masa netto: 100g

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 0,1 kg
Marka

Fundacja Braterska

Postać

ziarnisty

Rodzaj

pieprz czarny

EAN (GTIN)

Opakowanie

Zgrzewane opakowanie "Doypack" z zamknięciem strunowym

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Tylko zalogowani klienci, którzy kupili ten produkt mogą napisać opinię.