Orzechy, pestki, ziarna

Wiemy, jak bardzo cenisz sobie wartościowe i smaczne produkty, dlatego w naszym sklepie internetowym znajdziesz zdrowe orzechy i wiele innych smakowitych przekąsek. W ofercie Fundacji Braterskiej mamy szeroki wybór orzechów: od klasycznych migdałów i orzechów laskowych, po egzotyczne pistacje i orzechy nerkowca.

Orzechy, pestki, ziarna
Pokaż filtry

Wyświetlanie 1–12 z 21 wyników

Pestki, ziarna, jadalne nasiona – porcja zdrowia każdego dnia!

Orzechy to nie tylko smaczne przekąski. To przede wszystkim źródło wielu cennych dla naszego organizmu składników. Są bogate w białko, kwasy tłuszczowe omega-3 i antyoksydanty, a także stanowią doskonałe źródło energii w ciągu dnia. Co znajdziesz w naszej ofercie?

• Przepyszne pistacje prażone solone – zawsze chrupiące i aromatyczne.
  • Niewielkie, ale pełne smaku i kruche orzechy nerkowca – doskonałe do pieczenia i prażenia, a także do podgryzania w ciągu dnia.
  • Delikatne migdały kalifornijskie – idealne jako samodzielna przekąska lub dodatek do dań.
  • Popularny słonecznik łuskany – świetny do sałatek czy muesli.
  • Orzeszki ziemne w karmelu – sięgnij po świeże orzechy połączone z odrobiną słodyczy.

W asortymencie mamy również suszone owoce, które stanowią doskonałe uzupełnienie zdrowej diety.

Zapewniamy, że wszystkie zdrowe ziarna i orzechy w naszym asortymencie zostały starannie wyselekcjonowane i były odpowiednio przechowywane, aby dostarczyć Ci produkty najwyższej jakości.

Smaczne i zdrowe orzechy – przekąski na każdą okazję

Orzechy to uniwersalne przekąski na każdą okazję. Doskonale sprawdzają się jako dodatek do zdrowego śniadania, urozmaicają sałatki i ciasta, a także są niezastąpione podczas zimowych wieczorów przy oglądaniu telewizji. Orzechy to nie tylko smak, to przede wszystkim zdrowie. Są bogate w białko, witaminy oraz minerały, które wspierają prawidłowe funkcjonowanie naszego organizmu.